Individuele en groepsbesturingen van Becker

Individuele en groepsbesturingen mogelijk voor al uw rolluiken en zonwering.

Filteren
Individuele en groepsbesturingen
(2 artikelen)
per pagina
2 producten
 1. Becker unitcontrol uc42
  Becker unitcontrol uc42
  • Voor zonwering en rolluiken 
  • Eenvoudige montage en elke diepe inbouwdoos
  • Induviduele en groepsbesturing
  • Bekabelde besturing
 2. Becker wandinbouw schakelaar uc52
  Becker wandinbouw schakelaar uc52
  • Geschikt voor zonwering, rolluik, jaloezie
  • Individuele en groepsbesturing
  • Eenvoudig wisselen tussen hand en auto modus
  • Wandinbouw Ø 58mm
Filteren
Individuele en groepsbesturingen
(2 artikelen)
per pagina
2 producten

Becker besturingen

De hoogste kwaliteit Becker besturingen tegen de laagste prijs! Individuele en groepsbesturingen voor al uw rolluiken en zonwering. Met de Becker besturingen bent u verzekerd van een uniek en nieuw product aangezien deze direct vanuit de fabriek worden geleverd. Dankzij deze Becker besturingen kunt u eenvoudig wisselen tussen handmatige en automatische bediening van uw rolluik of zonwering. Daarnaast zijn ze ook nog een eenvoudig te monteren. Dit alles wordt aangeboden op Beckermotoren.nl tegen de laagste prijs. Deze prijzen worden normaal gezien alleen door groothandels aangeboden, maar dankzij inkoopvoordelen kunnen wij deze ook bieden.

Alle Becker besturingen

Becker is al ruim 35 bezig met het produceren van de beste producten voor uw zonwering of rolluiken. U bent dus verzekerd van een hoge kwaliteit product wanneer u deze op onze website bestelt. Naast de individuele en groepsbesturingen worden er nog veel meer producten aangeboden, kijk bijvoorbeeld eens naar de buismotoren. De buismotoren zijn verkrijgbaar voor rolluiken, zonwering en garagedeuren. Zo zit er voor u altijd wel de geschikte besturing tussen. Ook voor de hoogste kwaliteit schakelklokken bent u bij Becker aan het juiste adres. Al deze producten worden binnen 2 werkdagen bij u thuis geleverd. En met ons veilig betalingssysteem hoeft u zich ook geen zorgen te maken over het afrekenen.

Becker motoren

Omdat wij een echt familie bedrijf zijn staat persoonlijke service bij ons hoog in het vaandel. U kunt ons dan ook vragen om een persoonlijk advies. Bijvoorbeeld wanneer u op zoek bent naar een bepaalde Becker besturing of sensor U kunt contact met ons opnemen via info@zonnerij.nl of bel ons op het nummer 0174 226384. Voor alle Becker besturingen en andere producten voor uw rolluiken en zonwering bent u bij Beckermotoren.nl op de goede plek. Bij alle bestellingen wordt een Nederlandse montage handleiding meegeleverd zodat u deze aan de monteur kunt geven!

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!