Becker memoryschakelaars voor rolluiken

Met een inbouwschakelaar voor uw rolluik kunt u eenvoudig wisselen tussen hand- en automatische bediening. De inbouwschakelaar voor rolluiken is makkelijk te programmeren voor 2 schakeltijden.

Filteren
Memoryschakelaars
(1 artikelen)
per pagina
1 Product
 1. Becker memory wandinbouw schakelaar mc42
  Becker memory wandinbouw schakelaar mc42
  • Bekabeld, Geschikt voor rolluiken
  • Eenvoudig wisselen tussen hand en auto modus
  • 2 Vrij te kiezen tussenposities mogelijk
  • Met jaloezie-modus
Filteren
Memoryschakelaars
(1 artikelen)
per pagina
1 Product

Inbouw schakelaar rolluik

De nieuwste Becker inbouw schakelaar rolluik nu beschikbaar op beckermotoren.nl! Laagste prijs tegen de beste kwaliteit inbouw schakelaars. Met een inbouw schakelaar rolluik kunt u eenvoudig wisselen tussen hand- en automatische bediening. Daarnaast is de inbouw schakelaar rolluik makkelijk te programmeren voor 2 schakeltijden. Er zit ook een jaloezie-modus op, hiermee kunt u uw lamellen precies instellen. Aarzel dus niet en profiteer nu van de laagste prijs op onze inbouw schakelaar rolluik!

Beckermotoren inbouw schakelaar rolluik

Becker is al jaren bezig met het ontwikkelen van een compleet aanbod aandrijvingen en besturingen voor rolluik en zonwering. De inbouw schakelaar rolluik is een perfect voorbeeld van de innovaties die Becker in de laatste jaren heeft gedaan. Vanuit onze webshop wordt geleverd in Nederland, België en Duitsland waardoor de kosten een stuk lager liggen en wij de beste producten kunnen aanbieden tegen groothandel prijzen. Dit komt uw portemonnee dus ten goede! Bekijk ons complete aanbod op beckermotoren.nl!

Beckermotoren

Naast de inbouw schakelaar rolluik heeft Beckermotoren nog veel meer producten voor uw rolluik of zonwering. Zo zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van hoge kwaliteit buismotoren. Al deze producten zijn eenvoudig bij ons te bestellen en worden vervolgens zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd. De betaling kan worden gedaan via ons veilige betaalsysteem zodat u met een gerust hart uw geschikte inbouw schakelaar rolluik kunt zoeken. Kijk ook eens bij onze draadloze zenders of sensoren en bestel direct! Heeft u nog vragen over een inbouw schakelaar rolluik of een van de andere producten die op onze website staan? Of bent u op zoek naar een product en kunt u deze niet vinden in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen uw vraag zo goed mogelijk behandelen. Wij zijn te bereiken via e-mail op info@zonnerij.nl of het contactformulier op de website.

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!