Becker schakelklokken voor uw rolluiken

De A-kwaliteit schakelklokken van Becker zijn geschikt voor rolluiken. De datum, tijd en het schakelprogramma zijn al voorgeprogrammeerd. De schakelklokken beschikken over een blok van maandag t/m vrijdag, een blok voor zaterdag en zondag, maar ook over een vakantieprogramma met automatische zomer-/wintertijdomschakeling.

Filteren
Schakelklokken
(1 artikelen)
per pagina
1 Product
 1. Becker wandinbouw schakelklok tc42
  Becker wandinbouw schakelklok tc42
  • Geschikt voor rolluiken
  • Datum, tijd en schakeltijdprogramma vooringesteld
  • Vakantieprogramma
  • Astrofunctie
Filteren
Schakelklokken
(1 artikelen)
per pagina
1 Product

Schakelklok

A-kwaliteit Schakelklokken nu verkrijgbaar op Beckermotoren.nl. Snelle levering en persoonlijk advies gegarandeerd! Onze schakelklokken zijn geschikt voor rolluiken en de datum, tijd en het schakelprogramma zijn al voorgeprogrammeerd. Het blokschakelprogramma van de schakelklok heeft een blok van maandag t/m vrijdag en een blok voor zaterdag en zondag. Daarnaast zit er een vakantieprogramma in met automatische zomer-/wintertijdomschakeling. Alle producten in onze webshop worden direct vanuit de fabriek geleverd, waardoor u verzekerd bent van een uniek, nieuw en kwaliteit Becker product. De schakelklokken zijn ervoor gemaakt het leven voor u makkelijker te maken, aarzel niet en laat onze innovatie u helpen.

De schakelklokken kunnen eenvoudig aan de wand gemonteerd worden. Hierdoor kunt u zelf kiezen waar deze geplaatst worden. Dankzij de schakelklokken hoeft u zich nooit meer zorgen te maken of uw rolluik wel dicht heeft gedaan ’s avonds en of hij overdag weer open is gedaan. Dit regelt de schakelklok allemaal voor u. Becker motoren is gespecialiseerd in het optimaliseren van uw zonweringsysteem. Dit doen ze al ruim 35 jaar waardoor ze als zeer betrouwbare en ervaren leverancier ervaren kunnen worden. Wanneer u vragen heeft over de geschikte schakelklok voor u, kunt u deze stellen via ons contactformulier of info@zonnerij.nl. Hier ontvangt u een persoonlijk advies zodat u verzekerd bent van de geschikte schakelklok voor u!

Het aanbod van Beckermotoren.nl

Naast schakelklokken heeft beckermotoren.nl nog een groot aanbod andere zonwering producten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij ons grote aanbod buismotoren. Daarnaast heeft Becker een divers assortiment zenders om al uw zonwering goed te kunnen bedienen. Beckermotoren.nl is voor u de place to be wanneer u op zoek bent naar het geschikte zonweringsysteem voor u. Van motoren tot schakelklokken, en van zenders tot sensoren. Becker heeft het geschikte product voor u. Wanneer u niet tevreden met de door u ontvangen producten, heeft u het recht deze te retourneren binnen 14 dagen. Daarnaast bent u verzekerd van snelle levering en een veilig betalingssysteem bij onze webshop. Aarzel dus niet en bestel snel op Beckermotoren.nl!

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!