Veilig online betalen

Onze webshop is voorzien van een beveiligde gecontroleerde SSL verbindingen, HTTPS beveiligscertificaat. 
Daarnaast werken wij samen met een online payment service provider (PSP) Pay.nl, die onder toezicht van De Nederlandsche Bank, online betalingen veilig mogelijk maken. Zo kun wij u een ruim aanbod aan verschillende betaal methodes aanbieden.

Pay.nl is uitgeroepen tot beste Payment Service Provider van 2020 in de Emerce top 100.

Keurmerk met kopersbescherming

Zonnerij.nl is gecontroleerd en gecertificeerd lid aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops.
 • Geverifieerde webshop
 • Bescherming van persoonlijke gegevens
 • Duidelijke bestelprocedure
De kopersbescherming is de garantie dat het Trusted Shops keurmerk voor online zekerheid staat. Mocht er onverwacht iets mis gaan tijdens het online shoppen, dan is uw aankoopbedrag op basis van de kopersbescherming gewaarborgd – onafhankelijk van de door u gebruikte betaalmethode.
 
Welke zekerheid biedt de koperbescherming?
Zodra u heeft gekozen voor de gratis koperbescherming dan maken wij voor u kosteloos een Trusted Shops consumenten-lidmaatschap aan. Vervolgens bent u automatisch en gratis verzekerd wanneer er wordt aangekocht bij webshops met een geldig Trusted Shops keurmerk:
 •  Bij niet-levering
 •  Bij verlies van betaling, bijv. bij herroeping, retourzending en transportverlies
 •  Ongeacht de gekozen betaalmethode
 •  Kosteloos tot € 2500,- en automatisch bij elke aankoop
 •  Bij elke webshop met een geldig Trusted Shops keurmerk

Onze webshop is voorzien van een beveiligde gecontroleerde SSL verbindingen, HTTPS beveiligscertificaat. 
Daarnaast werken wij samen met een online payment service provider (PSP) Pay.nl, die onder toezicht van De Nederlandsche Bank, online betalingen veilig mogelijk maken. Zo kun wij u een ruim aanbod aan verschillende betaal methodes aanbieden.

Stichting webshop keurmerk

Naast ons beveiligingscertificaat is Beckermotoren.nl ook aangesloten bij stichting webshop keurmerk en dragen wij met trots hun logo.

Wat betekent stichting webshop keurmerk voor de consument:

- GROOTSTE BETROUWBARE KEURMERK VAN NEDERLAND EN BELGIË
 
- ENIGE ECHT ONAFHANKELIJKE KEURMERK
 
- GRATIS ONAFHANKELIJKE GESCHILLENBESLECHTING
 
Keurmerk europees keurmerk
 
De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Webwinkelkeurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 5000 aangesloten webwinkels in Nederland en bijna 6000 webshops wereldwijd is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland.

De betaalmogelijkheden bij de Beckermotoren.nl:

-        IDEAL
-        PayPal
-        Creditcards (Maestro, Visa, Mastercard)
-        Bancontant (België)
-        AfterPay - Achteraf betalen
-        SprayPay - Gespreid betalen

Om in onze webshop te bestellen, kunt u de volgende stappen volgen;

1. Zoek uw product(en);
2. Plaats uw product(en) in de winkelwagen;
3. Vul uw persoonlijke gegevens in;
4. Kies uw leveringsmethode;
5. Kies uw betaalmethode;
6. Controleer uw bestelling;
7. Plaats uw bestelling door op de knop – bestelling met betaling – te drukken

Betaling

iDEAL (Nederland)

iDEAL is het grootste Nederlandse online betaalmiddel, waarmee u als consumenten veilig kunt betalen via uw eigen bank.


De volgende banken in Nederland ondersteunen iDEAL-betalingen:

ABN AMRO
ASN Bank
Friesland Bank
KNAB
ING Bank
Rabobank
SNS Bank
SNS Regio Bank
Triodos Bank
Van Lanschot Bankiers

PayPal

Bij de Zonnerij kunt u ook betalen met uw PayPal-account. Een bijkomend voordeel aan betalen via PayPal is dat u automatisch gebruik maakt van de PayPal bescherming voor kopers, voor een nog veiliger gevoel! Met PayPal heeft u uw creditcard of bankrekening altijd binnen handbereik zonder vervelende readers, veiligheidscodes of ingewikkelde wachtwoorden. Een internationaal geaccepteerd betaalmiddel voor zowel de particuliere als zakelijke gebruiker.

Creditcard

Winkelt u vaak online? Uw creditcard is dan een uitstekend betaalmiddel. Daarmee kunt u veilig en eenvoudig betalen.
Wij accepteren Maestro, Visa en Mastercard.

Bancontant (België)

De Belgische tegenhanger van het in Nederland bekende iDEAL is Bancontant. Alle Belgische banken zijn hierbij aangesloten. Zo kunt u als Belgische klant vertrouwen op een veilige betaling middels uw eigen bank.

AfterPay

Als extra service bieden wij u de mogelijkheid tot het achteraf betalen. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening. Het minimale orderbedrag is €5,- en het maximale €1000,- Bij bestellingen boven de €250,- vragen wij een handtekening voor ontvangst.

Met AfterPay kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met AfterPay betaal je alleen voor wat je houdt. Daarom: betalen doe je áchteraf! Let wel op, onze retourvoorwaarden

Informatie voor klanten uit Nederland die kiezen voor AfterPay:

Gegevens voor betalingen via het AfterPay-systeem:
IBAN: NL24ABNA0598152180 Rekeninghouder: AfterPay te Heerenveen
Voor alle betalingen via het AfterPay-systeem gelden de algemene betalings-voorwaarden van Arvato Finance B.V., handelende onder de naam AfterPay, Postbus 434, 8440 AK Heerenveen, KvK-nummer 08203350, BTW-nummer NL8210.92.698.B01.
De Besloten Vennootschap met gewone structuur ZBV trading B.V., 's Gravenzandseweg 3, 2291PE Wateringen, KvK-nummer 59468343, BTW-nummer NL8535.05.834b0, houder van de webshop www.zonnerij.nl , www.beckermotoren.nl , www.allezonneschermdoeken.nl, heeft haar vordering op jou overgedragen aan AfterPay. Dit betekent dat je alleen nog kunt betalen op het hierboven genoemde rekeningnummer van AfterPay.
LET OP:
- als je niet betaalt op het hierboven genoemde rekeningnummer, kan AfterPay je verplichten om nog eens te betalen;
- Als je niet binnen de gestelde termijn betaalt, kan er bovenop de vordering minimaal € 40,00 aan buitengerechtelijke incassokosten aan je in rekening gebracht worden.
 
AfterPay verwerkt je persoonsgegevens om de betaling van je bestelling af te ronden. Meer informatie hierover vind je in onze betaalvoorwaarden en privacystatement op https://www.afterpay.nl/nl/consumenten.
 
Informatie voor klanten uit België die kiezen voor AfterPay:
 
Gegevens voor betalingen via het AfterPay-systeem:
IBAN: BE94719400064914 Rekeninghouder: AfterPay te Heerenveen
Voor alle betalingen gelden de algemene betalingsvoorwaarden van Arvato Finance International B.V., handelende onder de naam
AfterPay, Postbus 434, 8440 AK Heerenveen, Nederland. KvK Noord Nederland 55731260. BTW nr. NL8518.38.133B01.
ZBV trading B.V. is een handelsnaam van de Besloten Vennootschap met gewone structuur ZBV trading B.V., 's Gravenzandseweg 3, 2291PE Wateringen, KvK-nummer 59468343, BTW nr. NL8535.05.834b0. arvato Finance International B.V. voert namens ZBV trading B.V. het betaalproces uit.
LET OP:
- als je niet betaalt op het hierboven genoemde rekeningnummer, kan AfterPay je verplichten om nog eens te betalen;
- als je niet binnen de gestelde termijn betaalt, ontvang je een betalingsherinnering, in welk geval mogelijk extra kosten in rekening worden gebracht.
 
AfterPay verwerkt je persoonsgegevens om de betaling van je bestelling af te ronden. Meer informatie hierover vind je in onze betaalvoorwaarden en privacystatement op https://www.afterpay.be/be/footer/over-afterpay/privacy-statement.

Bancontant (België)

De Belgische tegenhanger van het in Nederland bekende iDEAL is Bancontant. Alle Belgische banken zijn hierbij aangesloten. Zo kunt u als Belgische klant vertrouwen op een veilige betaling middels uw eigen bank.

Spraypay - Gespreid betalen in termijnen

SprayPay is dé nieuwe betaalmethode op internet. Je hebt nu de mogelijkheid om je aankopen gespreid te betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden. Het kan ook gebeuren dat je een grote uitgave niet ziet aankomen, iets kan stuk gaan of je hebt iets dringend nodig. In zo’n situatie ben je blij dat je het product kunt aanschaffen en gespreid kunt betalen. SprayPay heeft van de AFM haar vergunning gekregen om gespreid betalen te mogen aanbieden, ons vergunningsnummer is: 12045002
 
Komt die ene aankoop even niet goed uit dan heeft SprayPay een mooie oplossing. Kies op de betaalpagina van de webshop voor SprayPay – gespreid betalen. Zo kun je, met een laag maandbedrag, toch tot je aankoop overgaan. Wil je van onze diensten gebruik maken dan moeten wij beiden tot de conclusie komen dat je het maandelijkse bedrag kan betalen. Het is voor ieder van ons vervelend als achteraf blijkt dat dit niet het geval is. Wij bieden een financiële oplossing maar willen wel dat je al je rekeningen kan blijven betalen.
 
Is de webshop aangesloten bij SprayPay en is het aankoopbedrag minimaal € 250,- en maximaal € 2500 ,- dan bestaat de mogelijkheid om gespreid te betalen. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, beoordelen wij aan de hand van een aantal checks, razendsnel je aanvraag. De beoordeling vindt online plaats. Lange aanvraagtijden kennen we niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kun je meteen genieten van je aankoop, alleen de levering nog even afwachten.
 
SprayPay wil samen met jou de wereld een beetje beter maken. Hoe? Door een gedeelte van het aankoopbedrag te doneren. Dat doneren kan alleen als jij het aangekochte product altijd netjes en op tijd hebt afbetaald. Jij kiest uit onze lijst van goede doelen, het doel dat jij wil steunen. Wij maken vervolgens jaarlijks het geld naar hen over. Zo verzamelen wij een mooi bedrag en maken we samen de wereld een stukje beter.
 
“Indien u kiest voor “betalingsmethode SprayPay”, dan voert “betalingsaanbieder SprayPay'' uit hoofde van zijn gerechtvaardigd belang mogelijk zelf een kredietcheck uit of geeft de voor de verwerking van betalingen verzamelde betalingsgegevens door aan een externe kredietinstelling. U kunt
hiertegen op ieder moment bezwaar maken.”
 • Alle prijzen zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld.
 • Exclusief verzendkosten. 
 • De verzendkosten worden in de winkelwagen berekend, indien van toepassing. 
 • Het bedrag van de verzendkosten wordt na het invullen van de betaalgegevens weer gegeven.
 • U kunt ook kiezen de producten Gratis in ons bedrijf en showroom t.w s`Gravenzandseweg 3 in Wateringen af  te komen halen.
 • De overeenkomst komt tot stand door aanvaarding van het aanbod van de ondernemer door de consument. De aanvaarding gebeurt bij voorkeur en waar mogelijk langs schriftelijke of elektronische weg.
 • In geval van elektronische aanvaarding door de consument bevestigt de ondernemer langs elektronische weg de ontvangst van de opdracht aan de consument. Als de consument het aanbod mondeling aanvaardt bevestigt de ondernemer de opdracht bij voorkeur schriftelijk dan wel elektronisch.

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!